PRIVACY VERKLARING

Zodra je onze website https://www.werkbelevingsweek.nl bezoekt of contact met ons opneemt, ontvangen we informatie over jou. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we met die informatie doen. We gaan altijd zorgvuldig met je informatie om en slaan die veilig op.

Heb je vragen of wil je weten welke informatie we van je hebben, neem dan contact op met ons. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 01 mei 2023.

Inhoudsopgave

  1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?
  2. Wie gebruikt je gegevens?
  3. Van wie gebruiken we gegevens?
  4. Hoe komen we aan je gegevens?
  5. Welke gegevens van je gebruiken we?
  6. Waarvoor gebruiken we je gegevens?
  7. Hoelang bewaren we je gegevens?
  8. Met wie delen we je gegevens?
  9. Waar slaan we je gegevens op?
  10. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?
  11. Wat mag je van ons vragen?
  12. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?
  13. Welke cookies gebruiken we?
  14. Wat doen we met gegevens van minderjarigen?
  15. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die we verwerken en op alle domeinen die aan ons gerelateerd zijn. Het gaat hier om de persoonsgegevens van iedereen die contact met ons heeft gehad of deze website heeft bezocht. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou as individu, zoals je naam, telefoonnummer, IPadres, klantnummer of surfgedrag. Wil je meer weten over persoonsgegevens, kijk dan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Wie gebruikt mijn gegevens?

Stichting Werken in Gelderland is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy statement. Stichting Werken in Gelderland is gevestigd aan Mariënburg 30, 6511PS Nijmegen en te bereiken via y.neven@nijmegen.nl.

Michel Rijnders, is onze Privacy Officer. Hij is te bereiken via michel@privacyzaken.nl.

  1. Van wie gebruiken we gegevens?

We verwerken de persoonsgegevens van iedereen die contact met ons heeft gehad, deze website heeft bezocht en die zich inschrijft voor één of meer activiteiten.

  1. Hoe komen we aan je gegevens?

We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou zodra je jouw gegevens invult op onze website

  1. Welke gegevens gebruiken we van je?

We maken gebruik van de volgende gegevens:

Verwerking deelname evenementen:

  • Voornaam
  • Achternaam (optioneel)
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • Opmerkingen (optioneel)

Correct functioneren en verbeteren websites en diensten, en informatiebeveiliging.

  • Je activiteit op de website(s) en/of binnen onze oplossingen
  • IP adres
  • Browserinstellingen
  • Apparaat instellingen en eigenschappen
  1. Waarvoor gebruiken we je gegevens?

We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waar we die voor mogen gebruiken:

  • Verwerking van deelname aan onze activiteiten
  1. Hoelang bewaren we je gegevens?

We bewaren je persoonsgegevens zo lang als we dat volgens de wet moeten doen en zo lang als nodig is voor het doel waarvoor we je gegevens gebruiken. De wettelijke bewaartermijn is zeven jaar. 

  • Cookies zijn maximaal een jaar actief en kun je altijd via browserinstellingen zelf verwijderen
  • Logs voor informatiebeveiliging worden maximaal een half jaar bewaard
  • Via website verstuurde e-mails worden maximaal een jaar na afhandeling verwijderd
  • Inschrijvingen voor evenementen worden na het evenement vernietigd.
  • Klant(contact)informatie wordt maximaal 7 jaar bewaard; dit in verband met de Belasting/Archiefwet
  1. Met wie delen we je gegevens?

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt om de activiteiten van de Werkbelevingsweek te organiseren. Jouw gegevens worden alleen aan de organisator van de activiteit doorgegeven waar jij je voor hebt aangemeld om aanwezigheid te melden en contact op te nemen bij vragen en praktische informatie

  1. Waar slaan we je gegevens op?

We verwerken je gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit houdt in dat we ook je gegevens binnen de EER opslaan. Dat doen we via de Event Manager van deze site (privacy policy hier). Heb je hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op.

  1. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?

We hebben er veel aan gedaan om je gegevens zowel organisatorisch als technisch zo goed mogelijk te beveiligen.  Je gegevens zijn dus veilig bij ons. Ook zorgen we ervoor dat je gegevens alleen worden gebruikt door mensen die daar van ons toestemming voor hebben gekregen. Heb je vragen over de specifieke manier van beveiligen, neem dan contact met ons op.

  1. Wat mag je van ons vragen?

Je hebt het recht op verzoek tot inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens. Wanneer je hiertoe een verzoek wilt indienen verzoeken we je dit te doen via y.neven@nijmegen.nl. Wij beoordelen je verzoek en reageren binnen 4 weken.

Heb je andere vragen, verzoeken of opmerkingen ten aanzien van jouw persoonsgegevens of de beveiliging daarvan dan vernemen we dat ook graag.

Wanneer je van mening bent dat wij niet meewerken aan de uitvoering van je rechten, neem dan contact op met onze Privacy Officer via michel@privacyzaken.nl.  Komen we er niet samen uit dan heb je altijd de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de toezichthouder, De Autoriteit Persoonsgegevens.

  1. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?

Onze privacyverklaring moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je met name terug in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast de algemene regels die volgens de Nederlandse wet gelden van toepassing op onze privacyverklaring.

  1. Welke cookies gebruiken we?

Je kunt zelf aangeven welke gegevens we van je mogen gebruiken. Heb je ons toestemming gegeven voor het personaliseren van je profiel op basis van je surf- en zoekgedrag, dan kunnen we onze website special op jou instellen zodat het gebruik ervan makkelijker en persoonlijker wordt. We doen dit met behulp van cookies.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan onze website geplaatst wordt op je hardware.

We gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:
functionele cookies, zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie
geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het bezoek an one website op basis van informatie over
bezoekersaantallen, populaire pagina’s en populaire onderwerpen

  1. Hoe wat doen we met gegevens van minderjarigen?

We richten ons niet specifiek op minderjarigen. Dit houdt in dat als je jonger bent dan 18 jaar, je toestemming
nodig hebt van een ouder of voogd om gebruik te maken van deze website. Ben je bij je bezoek aan deze website minderjarig, dan
gaan we ervan uit dat je voor je bezoek deze toestemming hebt gekregen.